Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018




















Τhe pen will never be able to move fast to write down every word discovered in the space of memory. Some things have been lost for ever, other things will perhaps be remembered again, and still other things have been lost and found and lost again.






Paul Auster
The Invention of Solitude














7 σχόλια:

agriomeli είπε...

Μια μορφη συναντησης
ειναι η μνημη-αναμνηση.
Κι οπως ολα τα ανταμωματα
δεν διαρκουν πολυ.

Καλημερολουλουδο γλυκια μου,lefti

~reflection~ είπε...

Υπάρχει και η Αλήθεια πως ό,τι υπήρξε μία φορά υπάρχει για πάντα στην ψευδαίσθηση του χρόνου εφόσον το κάθε Τώρα είναι το Πάντα, είτε συνειδητά το θυμάται ο Νους είτε ασυνείδητα πια ταξιδεύει στο πίσω μέρος της Σελήνης.

Άιναφετς είπε...

Παρόλο που η μνήμη μου είναι πολύ καλή, την "χρησιμοποιώ" μόνο για ν' αντλώ μαθήματα απ΄τα παθήματα μου (και είναι πολλά!)
"Αυτό" μπορεί να λειτουργήσει μόνο στο ζωντανό παρών! ;-)
Η μουσική επιλογή σου, άριστη!

ΑΦιλάκια πάντα τρυφερά! :)

Άιναφετς είπε...

Γιατί άραγε παίρνει τόσο χρόνο να εμφανιστεί το σχόλιο μου εδώ;
Εκτός και αν δεν πάτησα δημοσίευση... θα επανέλθω! ;-)

Eleftheria είπε...

Aγαπημένη μου Μαγισσούλα καλημέρα :)
Tο σχόλιο σου δεν εμφανίστηκε γιατί έλειπα μετά του υιού, χθες βράδυ γυρίσαμε οπότε και είδα τα σχόλια..αλλά καθότι αργά είπα να απαντήσω σήμερα.
Και η δική μου μνήμη λειτουργεί (ακόμη ) πολύ καλά και είναι φορές που οι παιδικοί μου φίλοι με ρωτούν διάφορα γιατί γνωρίζουν πως θα τους πω περιστατικά και μάλιστα με λεπτομέρειες..Τώρα για παθήματα δεν θα μιλήσω..πολλά αλλά έχεις δίκιο σε αυτό που είπες. Η δε μουσική φρέσκο πράγμα, μου πρότεινε να το ακούσω καλός φίλος και κόλλησα.
ΑΦιλιά πολλά και καλή εβδομάδα να έχουμε

Eleftheria είπε...

Υπάρχουν ανταμώματα που θα με συντροφεύουν εσαεί αφήνοντας μου ένα χαμόγελο κι άλλα πάλι χμ..αλλά έτσι είναι ο κύκλος της ζωής.
Εύχομαι να είσαι καλά agriomeli μου και να χαμογελάς.Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα :))

Eleftheria είπε...

Αυτό που είπες reflection εμπεριέχει μεγάλη αλήθεια και πιστεύω πως το κάθε Τώρα είναι το Πάντα γιατί μόνο το Τώρα έχουμε, περαστικοί είμαστε σε τούτη τη γη και οφείλουμε τα χνάρια μας να είναι μες την απλότητα, την αξιοπρέπεια και την ειλικρίνεια.
Καλημέρα και φιλιά πολλά :))